Ambachtelijke producten
Dagelijkse versheid
Maatwerk mogelijk

Amandelkrullen


Heeft u ooit gehoord van het verfijnde banket genaamd amandelkrullen? Deze delicatesse, die zijn oorsprong vindt in de Europese patisserie, is een waar genot voor elke zoetekauw. In Haarlem, waar tradities en vakmanschap hand in hand gaan, heeft Banketbakkerij Soeteman deze lekkernij geperfectioneerd. Kom langs en proef het verschil!

Vraag ons om meer informatie

Ambachtelijke amandelkrullen

 

De kunst van het maken van amandelkrullen vereist een vaste hand, geduld en een passie voor het vak. Elke krul wordt ambachtelijk bereid, waarbij de finesse en rijke smaak van amandel centraal staan. Dit is niet zomaar een koekje, het is een specialiteit van onze banketbakkerij. En voor de liefhebbers van variatie: naast onze beroemde amandelkrullen bieden we ook een breed scala aan koekjes, zowel zoet als hartig, die stuk voor stuk met dezelfde toewijding en zorg worden gemaakt in onze bakkerij. Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Proef het zelf!

 

Overwoog u al een bezoekje? Twijfel niet langer! Kom langs en ervaar zelf de knapperigheid en verfijnde smaak van onze amandelkrullen. Heeft u specifieke wensen of zoekt u naar iets unieks voor een speciale gelegenheid? Neem contact met ons op voor maatwerk. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn. Kom langs tijdens onze openingstijden en laat u verrassen door een koekje vol smaak.