Ambachtelijke producten
Dagelijkse versheid
Maatwerk mogelijk

Haarlemse bakker met ruime openingstijden


Bent u op zoek naar een Haarlemse bakker met ruime openingstijden? Bij Banketbakkerij Soeteman in de Indischewijk van Haarlem staan wij zes dagen per week voor u klaar met overheerlijke, dagverse lekkernijen. Van knapperige broden tot verfijnde patisserie: wij zorgen dat uw dag smaakvol begint.

Vraag ons om meer informatie

Wat zijn de openingstijden van deze Haarlemse bakker?

 

Onze deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 15:30 uur. Op zaterdagen verwelkomen wij u graag van 08:00 tot 15:00 uur. Gedurende deze openingstijden voorzien wij, als Haarlemse bakker, u graag van diverse lekkernijen en versgebakken brood. Laat u verleiden door ons assortiment aan chocolade, die wij in onze eigen chocolaterie produceren. Tevens zult u versteld staan van ons grote aanbod aan verfijnd gebak. Wat uw keuze ook is, u proeft de kwaliteit en passie in elk product. 

Ervaar het zelf in onze winkel

 

U bent altijd welkom bij de Haarlemse bakker tijdens onze openingstijden om de warme sfeer en geuren van versgebakken lekkernijen te ervaren. Heeft u specifieke wensen of een persoonlijke aanvraag? Neem contact met ons op, en wij kijken hoe we uw culinaire dromen kunnen vervullen. Wacht niet langer en stap binnen bij de meest gastvrije bakkerij in Haarlem. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn!