Ambachtelijke producten
Dagelijkse versheid
Maatwerk mogelijk

Chocolade in Haarlem


Wanneer het gaat om chocolade, is Banketbakkerij Soeteman in Haarlem de plek bij uitstek. Bij ons vindt u niet zomaar chocolade, maar creaties van de allerhoogste kwaliteit. Wij beschikken over een eigen chocolaterie, waar elk stukje chocolade met liefde en vakmanschap wordt bereid. Ons assortiment bestaat uit zowel hippe als nostalgische items.

Vraag ons om meer informatie

Een breed assortiment aan chocolade

 

Duizelt het u al bij de gedachte aan al die overheerlijke chocoladekeuzes? Van romige bonbons, handgespoten chocoladeletters tot kunstig vormgegeven paaseieren, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. En afhankelijk van het seizoen verrassen wij u met aanvullende chocoladedelicatessen in onze etalage. Dat is wat een banketbakkerij met een passie voor chocolade onderscheidt; de continue zoektocht naar nieuwe smaaksensaties en het perfectioneren van klassiekers.

Ga voor echte ambachtelijke producten

 

Ervaar de rijke wereld van onze chocolade zelf. Kom langs tijdens onze openingstijden en laat u verleiden door de geur en aanblik van onze chocoladecreaties. Of het nu voor uzelf is of als het perfecte cadeau, onze chocolade wacht op u. Wilt u iets unieks laten creëren? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wacht niet langer en laat u verrassen door het scala aan chocolade in onze bakkerij. Wij verwelkomen u graag.