Ambachtelijke producten
Dagelijkse versheid
Maatwerk mogelijk

Gebak halen in Haarlem


Bent u op zoek naar het allerbeste gebak in Haarlem? Laat u verrassen door de talloze opties in ons assortiment. Al sinds 1938 doet Banketbakkerij Soeteman waar we goed in zijn: het creëren van overheerlijke traktaties voor de fijnproever. Gelegen in de Indischewijk in Haarlem, staan wij bekend om onze kwaliteit en traditie.

Vraag ons om meer informatie

Maak een keuze uit talloze opties aan gebak

 

Onze bakkerij ademt passie en ambacht. Elke dag worden talloze soorten gebak met zorg en aandacht vers gemaakt. Onze toewijding aan het vak en het persoonlijke contact in de winkel maken dat wij niet voor niets dé beste banketbakkerij in Haarlem zijn. Een van de heerlijke opties in ons assortiment aan gebak en koek zijn amandelkrullen. Deze verfijnde koekjes de ideale keuze voor eenieder die van een knappertje houdt. Een ware delicatesse die u niet mag missen. Natuurlijk hebben wij ook de klassieke opties aan gebak, zoals een tompouce, hazelnootgebakje of een vruchtenvlaaitje.

Proef het zelf in onze winkel

 

Er gaat niets boven de geur van vers gebak wanneer u de bakker binnenstapt. We nodigen u uit om tijdens onze openingstijden deze ervaring zelf te beleven. Wij verwelkomen u graag in onze winkel, waar het personeel voor u klaarstaat om u te voorzien van overheerlijke producten. Ontdek, proef en geniet van onze culinaire hoogstandjes in de vorm van vers banket