Ambachtelijke producten
Dagelijkse versheid
Maatwerk mogelijk

Taarten in Haarlem


In de Indischewijk in Haarlem, waar tradities en innovaties samensmelten, vindt u de meest verrukkelijke taarten die de stad te bieden heeft. Banketbakkerij Soeteman, een icoon in de stad, biedt u een diversiteit aan taarten, variërend van de eeuwenoude klassiekers tot de meest trendy creaties van dit moment.

Vraag ons om meer informatie

Ruime keuze aan ambachtelijke taarten

 

Elke dag opnieuw toveren onze gepassioneerde bakkers de meest smaakvolle taarten uit hun ovens. Voor deze lekkernijen gebruiken we enkel hoogwaardige producten die voldoen aan onze strenge maatstaven. Hierdoor garanderen we altijd versheid en kwaliteit. Onze bakkerij is niet zomaar een bakkerij, onze winkel is dé plek waar ambacht en passie samenkomen. Dit allen ziet en proeft u in de talloze taarten, gebakjes en broden die wij dagelijks voor u maken.

Beleef het zelf!

 

Wilt u uw feest of bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Denk dan ook aan onze knapperige amandelkrullen als aanvulling naast uw taart. En als u iets speciaals in gedachten heeft, bieden we maatwerk voor onze taarten om aan uw unieke wensen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of beter nog, kom langs en laat u verleiden door onze heerlijke creaties. Wij verwelkomen u graag in onze winkel!